Boksen voor beginners dat kan in Deventer. De lessen zijn no contact voor starters. Wanneer je genoeg ervaring hebt, kun je kiezen tussen full contact of no contact boksen. Iedereen kan van elkaar leren. De trainer past de oefeningen aan voor meer ervaren boksers. Zo blijft het voor iedereen leerzaam.

Spelboksen (full contact) is een oefenvorm waarbij men met gecontroleerd contact elkaar probeert te raken. Een leermoment om te leren van elkaar. De trainer geeft een vervangende opdracht voor degene die niet wil deelnemen aan het spelboksen.

Hoe kan ik mij inschrijven? Klik op de button hieronder voor meer informatie!

Er zijn twee stromingen binnen het Gymnasium of Boxing Passial.

Boksen voor iedereenBoksen voor vrouwen

Onder Boksen voor iedereen vallen alle boksers vanaf 12 jaar, zowel mannen als vrouwen.

Boksen voor vrouwen is voor alle vrouwelijke boksers vanaf 12 jaar. Voor hen bestaat de mogelijkheid om zich in te schrijven voor lessen waar alleen vrouwen mogen deelnemen.

Binnen deze stromingen zijn er drie niveaus.

StartersGevorderdElite

Bij de starters gelden no contact regels. De focus ligt op het aanleren van basis verplaatsings-, verdedigings- en stoottechnieken.

Ongeveer 80% van de mensen die zich aanmelden bij het Gymnasium of Boxing, beginnen bij de starters. In overleg met de trainer kan het voorkomen dat iemand dit niveau overslaat.

Bij de gevorderden kan men kiezen tussen twee richtingen: no contact of full contact. De focus ligt op het aanleren van gevorderde technieken en eventueel op het aanleren van spelboksen met gecontroleerd contact.

Bij de elite ligt de focus op het aanleren van gevorderde technieken, spelboksen en sparren. Men wordt geacht te kunnen handelen in een gesimuleerde wedstrijd situatie.

De trainer bepaalt wanneer iemand klaar is om door te stromen naar het volgende niveau. Jij bepaalt waar je ambities liggen!