Het boksen is terug in Deventer!

Het is officieel, boksen is terug in Deventer!! Leer boksen bij BoxingPassial in een veilige omgeving vanaf 12 jaar. Onze Starters lessen zijn no contact. Leer eerst met de juiste techniek stoten uitdelen, jezelf verdedigen en slim verplaatsen, voordat je gaat (spel)boksen. In het teken van veilig leren bieden wij ook vrouwenboksen en no contact lessen aan.

Dit alles kunnen wij aanbieden op onze nieuwe locatie. Vanaf 1 oktober 2019 gaat het Gymnasium of Boxing Passial samenwerken met Sportschool Akdeniz!!

Sportschool Akdeniz is al sinds 1997 een begrip in Deventer. Een voormalige supermarkt is verbouwd tot een allround sportschool. Vanaf jonge leeftijd en onder deskundige begeleiding leren jongens en meisjes hier discipline en respect via het beoefenen van hun sport. De sportschool beschikt ook over een uiterst gezellige ‘woonkamer’ kantine, waar toekomstige kampioenen gemixt met de fitte veteranen napraten over de lessen. Naast fitness en kickboksen, nu ook vanaf 1 oktober bokslessen van BoxingPassial in deze mooie sportschool aan de Nijhoffgaarde 4, 7414WG te Deventer. Het boksen is terug in deze prachtige stad Deventer!!

Meer informatie
Lesaanbod
Rooster
Tarieven
Cadeaubonnen